Despre mine

Ma numesc Augustin Boteanu și sunt un bioenergetician cu 15 ani de experiență.
Aici poți afla mai multe despre mine.

Autorizat în România de UPMCA

Peste 15 ani experiență

Multiple terapii complementare

Infoenergetică

O scoală pur românească de spiritualitate și terapie complementară.

Reiki Usui

Unul din cele mai populare sisteme de evoluție spirituală și terapie.

Karuna Reiki

Sistemul Reiki care te învață să lucrezi cu îngeri și arhangheli în terapie.

Shamballa MDH

Sistemul care oferă acces la o serie de energii benefice deosebite.

Hermetism

Un sistem de evoluție spirituală deosebit de bogat.

Propriul meu sistem

În cei peste 15 ani de practică spirituală și terapeutică mi-am gasit propria cale.

Augustin Boteanu

Bioenergetician

Am avut o viață foarte grea. Norocul meu a fost că nu existau remedii stiintifice. Așa că imposibilul – cum credeam atunci – trebuia să funcționeze. Aveam nevoie să fac imposibilul posibil. Si asta am facut! M-am focusat pe cateva chestii și cu mult exercitiu am realizat imposibilul. Astfel în timp, câteva chestii care țin de terapia energetică și spirituală, de care m-am tinut cu perseverență, mi-au schimbat viața.

Am primit porția mea de probleme de la viață. Când eram în floarea vârstei, am început să ma simt rău. Ceea ce intuiția îmi spunea ca nu este o problemă medicală, s-a adeverit – analizele medicale erau bune. Starea mea insă a început să se degradeze pe masură ce timpul trecea. Am început să studiez terapii complementare cu accent pe terapii energetice și am început cu Reiki. Nu credeam în Reiki și nu credeam că ma poate ajuta dar eram disperat și asta m-a făcut să persist și să-mi fac autotratement zilnic.

După nu mai puțin de opt luni de practică Reiki, într-o seară pe când îmi făceam autotratamentul, am simțit energie în palme. Senzatia a fost ceva ce nu mai simțisem până atunci. Am simțit asta și zilele următoare și curând am realizat ca Reiki chiar functionează și că pot emite energie. Până atunci am practicat Reiki doar din disperare nu deoarece credeam in acest sistem.

Timpul a trecut și eu am continuat sa lucrez cu Reiki și mai apoi am urmat cursurile de infoenergetică. Între timp am realizat studiind și simțind ca problema mea era ca cineva îmi făcuse magie neagră. De la asta, ceva în care nici nu crezusem, am ajuns mai mult mort decât viu. In decursul anilor am studiat cam tot ce am prins despre terapie energetică și spirituală. Am înteles ca terapia energetică, psihologia și spiritualitatea merg mână în mână.

Soarta a făcut să mă confrunt foarte mult cu diverse tipuri de atacuri psihoenergetice printre care și magie neagră. Am învățat ajutat de ghizii mei spirituali să mă descurc cu asta, să mă vindec și să vindec de așa ceva. Am avut deasemenea ocazia să lucrezi pe oameni care aveau diverse probleme de sănătate și am descoperit că folosind terapia energetică uneori poți să rezolvi într-o singură ședință probleme foarte vechi si foarte deranjante.

Nu doream să lucrez ca terapeut așa că jobul meu era altul. Cu toate astea percepeam tot timpul lumile spirituale și lucram energetic. La un moment, dat am zis că mai bine devin terapeut. Așa ca asta am făcut. Acum ajut oameni care au tot felul de probleme să se pună pe picioare și să-și trăiască viața.

Ia legătura cu mine

Ia legătura cu mine acum să discutăm cazul tău.
Vom stabili pașii de urmat și vom începe tratamentul.

De pe blog

Mai jos sunt ultimele postări de pe blogul meu.
Ar putea să fie utile pentru tine.

Hai să stăm de vorbă!

Ușor și eficient

Pentru că timpul tău e valoros, ofer terapie la distanță.
Mă ocup de tine în timp ce tu îți vezi de viața ta.

Contact

Telefon: +40 733 239 904 WhatsApp: +40 733 239 904 Email:

Program

Luni-Duminică 10:00 – 20:00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.